Baby Alex Baptism

Tocmai ce ne-am intors acasa, l-am lasat pe Alex la bunici, pentru ca dimineata devreme ( cel putin asa speram :)))) ), plecam spre Brasov, pentru o foarte scurta, dar binemeritata vacanta :). Vrem plimbari, sa descoperim locuri frumoase si sa bifam cateva din restaurantele care mi-au fost recomandate cu atata caldura si incredere de catre voi. Daaaar, despre trip-ul mult asteptat o sa vorbesc in urmatoarea postare, acum vreau sa va arat cateva din pozele de la botezul lui Alex, care a avut loc acum o saptamana si sa va povestesc pe scurt cum a fost.

Am ales un restaurant de langa Cluj, unde sa tinem petrecerea, iar biserica la fel, am cautat-o pe cea mai apropiata de restaurant, pentru a fi cat mai usor si scurt drumul dupa biserica. Botezul a inceput la ora 4:30, deci am avut o dimineata linistita acasa, dupa rutina noastra zilnica, ceea ce a fost bine pentru Alex, s-a simtit in elementul lui, nu a fost deloc agitat si a impartit zambete in stanga si in dreapta toata dimineata. Lucrurile s-au schimbat putin cand am inceput sa il imbrac de plecare, fiind deja obosit si parca presimtind saracutul ca se apropie ceva nou, plin de lume si agitatie pentru el. Stiam ca asa va fi, de aceea am si preferat sa ne vedem cu nasii lui dragi la biserica, preferand sa il imbrac si pregatesc eu acasa. 

La biserica lucrurile au mers exact cum ne-am asteptat, si cum e de asteptat de la un puiut de 3 luni, energic, si care atunci cand vrea sa fie auzit, stie sa se faca auzit:))). Claudiu l-a tinut majoritatea timpului in brate, linistindu-l si soptindu-i mereu la ureche lucruri doar de ei stiute, iar in rest a fost pe mainile extraordinare a celor doua nase a lui, care au facut tot posibilul sa-i fie lui cat mai bine si sa simta cat mai putin disconfort :). Spre final a adormit, in suspinele lui dulci, ca iti venea sa il mananci, in costumasul lui in dungi si caciulita ( necesara fiind ud pe cap ) care ii mai cadea pe ochisori ♥ A fost preluat apoi de bunicile lui dragi si si-a continuat somnul vreo doua ore bune. 

Am avut o petrecere frumoasa cu 90 de invitati, familie si prieteni apropiati, iar pe Alex n-a parut sa-l deranjeze deloc muzica, avand doua somnuri de vreo 2 ore. Spre ora 22 s-a retras acasa impreuna cu bunica, iar noi…noi ne-am petrecut “putin” pana spre dimineata, fiind prima petrecere a noastra de cand suntem parinti…yuhuuu:))).

You May Also Like

2 Comments

  1. 1

    Foarte frumosi toti 3 😇
    Oare unde a avut loc botezul? Si noi suntem in cautarea unei sali pentru 80 de persoane 😁
    Meeersi!
    Multa sanatate si zambete infinite!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>