Fall Vibes

Fiind in concediu, am entuziasmul ala de inceput de blogging de a iesi la cateva poze. Timpul petrecut sa imi aleg o tinuta ( care inca ma incape ), machiajul, ca mai apoi incropirea postarii, ma ajuta mult in a-mi mentine entuziasmul si gandirea pozitiva. Nu ca ar fi ceva rau in a sta acasa, a ma relaxa si odihni cat inca mai pot, dar, fiind inceput de toamna, nemaiavand program sa merg la job aproape in fiecare zi, poti foarte usor sa cazi pe panta gandirii negative.

Asa ca, mi-am pregatit in agenda o serie de subiecte pe care vreau sa le dezvolt aici, atat de partea de beauty, cat si pe partea de look-uri de toamna. Tinuta asta trebuia sa fie completata de o pereche de cizme peste genunchi, din catifea, insa picioarele mele nu vor sa ma mai asculte cand vreau sa le incalt in ceva mai deosebit:)))). Inca putin!

Weekend minunat!

Love, A.

Dress: Asos

Bag: Zara

You May Also Like

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>