Most Flattering Red Lipstick

Ne pregatim sa mergem dupa Alex in Floresti, ca a ramas cu mama peste noapte, si m-am gandit sa va astern repede, repede cateva ganduri despre cel mai frumos ruj rosu, incercat si stiut de mine. E vorba despre rujul Ruby Woo de la MAC♥ M-am gandit sa va arat in fiecare saptamana cate o nuanta de ruj noua, superba, care consider eu ca vine bine aproape oricui si pe care merita sa o ai in kit-ul tau de beauty.

Rujul Ruby Woo e nuanta de ruj pe care o recomandam din start in magazin oricarei persoane care era interesata sa cumpere sau sa incerce un ruj rosu. Si nu am dat gres niciodata cu el, pentru ca e iubit din prima si…chiar se potriveste oricui. E o nuanta pura de rosu, rece, care iti si ofera aspectul de dinti mai albi instant, textura e foarte mata si in consecinta rezista foarte mult pe buze. E rujul rosu perfect de avut in geanta pentru o schimbare instanta de look, un boost de sexyness sau doar pentru ca…e luni dimineata si tu te hotarasti sa porti rosu pe buze. M-a salvat de foarte multe ori la evenimente, cand poate nu aveam timp de un machiaj complex, si ma bazam pe el si pe iluminatorul Soft&Gentle, pe care il aplicam cu generozitate folosind o pensula stropita usor cu Fix+.

  Face echipa buna cu:

/ Iluminatorul Soft&Gentle /

/ Primerul pentru buze MAC /

/ Conturul de buze Cherry/

/ Tusul gel pentru ochi Blacktrack /

/ Gene false /

Crede-ma, o sa-l iubesti♥. 

Si cateva cadre surprinse imediat dupa:)))

P.S: lasa-mi in comentariu despre ce ruj sau produs de beauty ai vrea sa mai vorbesc aici, in sectiunea de beauty:)

Love, A.

You May Also Like

5 Comments

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>