Must Have Products from MAC

Inca un articol spre care stiu ca o sa trimit multe fete atunci cand ma intreaba despre MAC… sa fie totul mai usor, intr-un singur loc si la indemana oricui♥

Am cuprins in postarea asta produsele best-seller de la MAC, produse pe care aproape orice makeup artist le are in trusa sa, intr-o mica sau mai mare masura. Lucrand 3 ani intr-un magazin de cosmetice, stiu cat de usor influentabile sunt femeile atunci cand vine vorba de produse de machiaj, care e cel mai vandut highlighter? sau ce produse isi mai cumpara makeup artistii? fiind intrebari la ordinea zilei. So, let’s get started!

♦ fondul de ten Face and Body, poti citi in articolul de aici totul despre el.

♦ anticearcan Pro Longwear, pentru ca inca nu am dat de unul sa stea la fel de mult, sa acopere la fel de bine si sa nu se stranga. Ahhh. si face o super echipa amestecat cu Face and Body si aplicat ca si fond de ten.

♦ crema hidratanta Strobe Cream, o varianta ideala de primer daca ai un ten normal-uscat. Toata lumea care l-a incercat, l-a indragit pe loc si exista si varianta travel size, daca vrei sa il incerci pentru inceput.

♦ crema Oil Control, excelenta ca si primer pentru tenul gras.

♦ mult prea iubitul Fix+, o minune de spray de finisare.

♦ pudra pentru fata P+P Transparent Finishing Powder, in varianta presata sau libera.

♦ pudra bronzanta Bronzing Powder Matte Bronze, pentru un bronz subtil ( eu o folosesc mult si la contouring ) si pudra Blot Powder in nuanta Dark, tot pentru contouring.

♦ iluminatorul Soft & Gentle ( cel mai iubit produs ) si Superb ( cel cu capacul deschis in poza ).

♦ iluminatorul crema Hush.

♦ blush New Romance, Margin, Melba.

♦ iluminatorul P+P Highlighter, un produs care te poate ajuta la multe: cearcane, decolorari ale fetei, iluminare. Are si sistem cu pensula in capat si e foarte usor de folosit, mai ales daca esti in oras si nu ai o pensula la indemana.

♦ rimelul Extended Play Lash si In Extreme Dimension.

♦ gelul transparent pentru sprancene Clear Brow Set si Beguile.

♦ baza de pleoape Pro Lonwear Paint Pot in nuantele: Painterly, Soft Ochre, Groundwork ( cel mai iubit de catre noi, il folosim mult si la contouring cremos ).

♦ fardurile de pleoape in nuante: Soft Brown, Texture, Cork, Ruddy, Antiqued, All that Glitters, Espresso, Coquette ( perfect pentru sprancene! ), Wedge.

♦ pigmentii pentru ochi Tan, Naked si Blue Brown.

♦ creion de ochi Teddy, Tarnish.♥

♦ rujuri ( ah, rujuri♥ ) in nuantele ( incep de la nude-uri si merg spre cele inchise, de sezon ): Velvet Teddy, Viva Glam II, Blankety, Honey Love, Mehr, Modesty, Patisserie, Burnt Spice, Stone, Diva, Ruby Woo, Oh Lady, iar ca si creioane de buze: Whirl, Boldly Bare, Edge to Edge.

♦ primerul si balsamul de buze. 

♦ va las si preferintele noastre in randul pensulelor, trecand doar numarul acestora: 217, 221, 286, 266, 130, 197, 170, 133.

Hope you love it and share it! ♥

Love, A.

You May Also Like

4 Comments

  1. 1

    Salut! Ce pudra recomanzi pt fixarea machiajului, in special a anticearcanului? Am folosit mult timp Blot powder și mi-am dat seama cam târziu că nu fixează, doar matifiaza, apoi mi-am luat Studio fix perfecting powder fara sa mă informez deloc, m-am prins după câteva folosiri că e pentru finisare și nu pt fixare 🙁

  2. 3

    Buna! Strobe cream-ul poate fi folosit ca baza si pe un ten mixt-gras in zona T daca fondul de ten este unul mat cu acoperire medie spre mare? Kisses

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>