New Start

 

Blogul e gata cam de vreo…3 saptamani, cam asa. Astazi am simtit momentul sa iau laptopul in brate si sa scriu un nou “Hello!” catre voi toti, cei care ati fost tot timpul cu mine si m-ati citit si cei care ati mai ramas dupa ce dragutul de el (blogul) a disparut.

Ahhh, s-au intamplat multe din februarie, de cand nu il mai am. A fost si nunta, despre care aveam planuit sa scriu cate ceva, dar nu-i nimic, recuperez acum dupa, cu articole interesante despre eveniment, menite sa va si inspire poate pe cele care urmeaza sa faceti acest pas ( machiaj, furnizori, alegerea tinutei ). Numa’ bine, asa mai retraiesc putin si eu acea zi si perioada minunata.

Intre timp, printre prea multe zile de somnolenta continua, am aflat ca sunt insarcinata ( 4 luni bune acum ) cu un mic strumf. 2017, you are big:)

In legatura cu blogul, erau cateva postari foarte accesate de voi, in special cele pe partea de beauty, care din pacate nu le mai am. Daaar, asta a fost hello-ul inainte de a rescrie acele articole, care stiu eu ca au ridicat cel mai mare interes in randul vostru ( deja lucrez la cel cu fondurile de ten MAC, updatat si cu o multime de sfaturi utile ). Mai sunt cateva detalii de ajustat la el, dar n-am mai avut rabdare, si a trebuit sa postez. Pentru ca am ajuns la subiectul blog, vreau sa-i multumesc din suflet Ramonei Luca, cea care s-a ocupat de recuperarea lui…si de tot. Multumesc mult, Ramo!

Va las ca fug la o zi de nastere, ne auzim foarte curand<3

Photo Sava Madalin

You May Also Like

8 Comments

  1. 1
  2. 3

    ❤️❤️ Casa de piatra! Esti o fata tare frumoasa si faina! Mult succes in continuare si sarcina usoara!!🤗🤗🤗 asteptam multe postari frumose!

  3. 5
  4. 7

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>