O Saptamana Cu Mancare Livrata de LIFEBOX

Daca e sa va spun un aspect al noii vieti, acela de mamica, la care nu m-am acomodat inca foarte bine, e acela de a gandi un meniu pentru toata familia, de care sa ma si tin. Poate nu am reusit inca deoarece de cele mai multe ori, atunci cand sunt singura cu Alex acasa, nu reusesc sa fac mare lucru, pentru ca trebuie sa ii acord toata atentia mea.

Asa ca am primit cu mare bucurie si incantare propunerea celor de la Lifebox de a incerca, timp de o saptamana, unul din meniurile lor, la alegere. Nu eram straina de acest nou concept, stiam ca ei propun o noua abordare a conceptului de “viata sanatoasa”, ajutand oamenii sa aiba un comportament alimentar corect printr-un set complet de 3 mese si 2 gustari, bogate in antioxidanti.

Cum functioneaza acest nou concept? Exista 4 tipuri de meniu, din care poti alege: optim, vegan, veggie+fish, sport, precum si numarul de calorii pe care acesta sa le contina. Intri pe site-ul lor ( click aici ) si gasesti fiecare meniu detaliat pe saptamana. Te hotarasti si faci comanda cu 48 de ore inainte de ziua de livrare si primesti cutia cu meniul acasa sau la birou, in intervalul 6-10 a.m ( iti poti alege momentul in care sa ti-l livreze, eu am optat pentru intervalul 9-10 ).

Meniul este unul foarte variat si foarte bine gandit, mancarea e delicioasa si se simte faptul ca nu fac rabat de la calitatea ingredientelor ( am mancat din el impreuna cu Alex, fiind o mancare foarte asemanatoare cu ce ii fac eu acasa ). Toate meniurile sunt concepute sub indrumarea doctorului Anamaria Iulian, specializata in nutritie comportamentala si tratamentul obezitatii infantile.

Si, daca ai vrea sa incerci pentru cateva zile unul din meniurile lor, sa vezi cum ti se pare, am un cod de 10% reducere pentru voi, pentru comenzi intre 2 si 14 zile ( nume voucher thefashioncreed ). LIFEBOX, pledoarie pentru un stil de viata sanatos!

You May Also Like

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>