The Most Wonderful Time of the Year

N-as vrea sa spun ca e ultima postare din 2017, pentru ca am in plan sa va mai povestesc despre prima luna si jumatate de viata a lui Alex ( care au zburat, la propriu ) si sa va arat si o postare cu un outfit de sarbatoare…daaar, programul care ti-l face un bebelus e atat de imprevizibil incat as spune ca ma aventurez tare de tot in a face astfel de afirmatii, despre inca doua postari pana la sfarsitul anului:))). Dar, sunt optimista!

Ne-am decorat in ultimele zile casuta si am incercat sa o facem cat mai ” de Craciun ” si mai primitoare, asa, sa-l simtim pana in cele mai mici detalii. Si am reusit, pentru ca ma simt tare bine stand aici langa brad, scriind pe blog si rontaind din cand in cand cate-un fursec ( am facut ieri cu Ade, super bune, v-am aratat pe Instagram ).

E primul Craciun pe care il petrecem acasa, pentru ca, pana acum, mereu mergeam la parinti, si ne paraseam locul in jur de …4 zile. Dar acum, cu Alex mic, e ocazia perfecta sa vedem cum e un Craciun acasa la noi si sa fim noi gazdele, pentru ca ii asteptam pe toti la noi. Abia astept sa va arat cum il echipez maine pe Alex.

Va doresc un Craciun linistit alaturi de cine iubiti voi mai mult, ne auzim dupa cu multe poze si haul de cadouri 😀 !

Love, A!

You May Also Like

1 comment

  1. 1

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>