Time is Precious

De cate ori nu auzim: “Timpul este pretios, incearca sa traiesti la maxim si fara regret fiecare clipa pe care viata ti-o ofera!”?

Cu Alex acasa, care tocmai a implinit o luna, m-am trezit uneori in situatia in care imi spun ca abia astept sa treaca perioada asta grea de inceput, ca abia astept sa treaca timpul sa nu mai fie un bebe asa mic, sa ma pot bucura de gangureli si jocuri impreuna cu el. Apoi mi-am dat seama ca, odata ajunsa acolo, o sa-mi para rau ca mi-am dorit sa zboare o perioada grea, dar unica si frumoasa in felul ei.

Asa ca, am invatat sa ma bucur de fiecare clipa cu el si, in aceeasi masura, de fiecare jumatate de ora pe care o am la dispozitie sa beau o cafea si sa citesc cateva bloguri, sa fug pana afara pentru o gura de aer proaspat sau sa navighez in cautarea celor mai frumoase cadouri pentru Craciun. Nici ca puteam nimeri o perioada mai buna de petrecut mult timp in casa cu un nou nascut, decat perioada asta dinaintea sarbatorilor de iarna, in care vremea gri de afara te indeamna cumva sa ramai in casa, invelit in paturi, savurand ceaiuri si ciocolati calde si pierdut vremea pe Internet, citind o carte sau vizionand un film bun.

” The trouble is, you think you have time “- Buddha

Daniel Wellington set- here

You May Also Like

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>